Specijalistički pregled u ordinaciji

 

Bol je pojava prema kojoj niko ne može da ostane ravnodušan. Ukoliko se javi, potrebno je dijagnostikovati uzrok i po mogućstvu što pre ga otkloniti. Kriva kičma, ravni tabani, nepravilno podizanje tereta, reumatske promene, nagli pokreti tela – sve su to uzroci pojave bola koji Vas može ometati u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i negativno uticati na Vaše raspoloženje.

 

U Specijalističkoj ordinaciji Fizico Medic će Vas dočekati specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije čije znanje je stečeno kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima. Stručnost, strpljenje, taktičnost i sistematičnost u prilasku svakom pacijentu i njegovoj bolesti omogućava preciznu dijagnostiku i delotvornost tretmana.

 

Dr Biljana Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Medicinski fakultet završila 1980. godine u Nišu, a specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije 1989. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Radila kao lekar specijalista u Službi fizikalne medicine i rehabilitacije Opšte bolnice Valjevo, kao lekar u ZZZR HK “Krušik”, srednjoj Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić” u Valjevu kao profesor stručnih predmeta, kao član lekarske komisije RFZO, kao konsultant u Domu zdravlja Ub. Od 2008. godine do 2016. godine bila Upravnik, a potom Direktor Doma zdravlja u Mionici i radila kao Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije u Banji Vrujci.